Nr. 36 Unges trivsel

Vigtig pris information

Der tillægges et ekspeditionsgebyr på hver ordre på: 30kr.

Prisen er eksklusiv porto

Når du handler i vores webshop giver du samtykke til, at vi indsamler personoplysninger til behandling af din ordre. Disse oplysninger deles ikke med andre parter. Læs mere under Center for Selvmordsforsknings persondatapolitik

Pris: 25,00 DKK
Antal:
Læg i kurv
Kategori: Faktahæfter

Unges trivsel – en vejledning til forældre, lærere og andre fagpersoner, der har fokus på unges trivsel

Fra forordet

Dette hæfte, Unges trivsel – en vejledning til lærere, forældre og andre fagpersoner, der har fokus på unges trivsel, indgår i en række hæfter om fakta og forskning vedrørende selv-skadende adfærd, selvmordstanker og selvmordsadfærd. Hensigten med hæfterne er at formidle viden som grundlag for forebyggelse. Målgruppen er derfor alle, der enten i deres uddannelsesforløb eller i forbindelse med deres arbejde kommer i kontakt med selvskadende, sårbare eller selvmordstruede mennesker.

Siden 2001 har Center for Selvmordsforskning forsket i at identificere sårbare og selvskadende unge ved hjælp af spørgeskemaundersøgelser. Dette faktahæfte indeholder information og vejledning til forældre, lærere og andre fagpersoner, der har fokus på unges trivsel og med interesse i at forebygge mobning, sårbarhed og selvskadende adfærd blandt unge.

December 2016
Anne Dinesen Clausen