Årsmøde og generalforsamling for Efterladte efter selvmord, Odense

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Søndag d. 1. marts kl. 10.00 – 16.00 afholder Landsforeningen for efterladte efter selvmord Årsmøde og generalforsamling. I år har vi journalist og forfatter Mikkel Frey Damgaard som oplægsholder Skam der bliver ubærlig, og at den skam kan rejse gennem generationer.

Mikkel Frey Damgaard er uddannet journalist og har suppleret med studier i kunsthistorie ved Københavns Universitet. Han har været vært på nyhedsudsendelserne Deadline og DR2Dagen, samt en lang række mere eksperimenterende tv-programmer både som vært, redaktør og tilrettelægger. Han har desuden skrevet bøger, og i forsommeren 2017, lavede han en række radioprogrammer om sin fars selvmord ved navn ”Selvmordstanker”, som blev sendt på P1. I efteråret 2018 sendte DR1 de to dokumentarprogrammer ”Min fars farvel”, hvor Mikkel Frey ligeledes fortæller om selvmordet. I september 2019 udgav han bogen “Sørgekåben”.

Læs mere om arrangementet her.

Sted

Odeon, lokale 207
Odeons Kvarter 1
5000 Odense

Læs om parkering – Der er gratis parkering om søndagen.

Deltagelse i årsmødet er gratis. Tilmelding til Landsforeningen for efterladte efter selvmord på tlf. 70 27 42 12 eller e-mail: info@efterladte.dk.

Af hensyn til planlægning og forplejning vil vi gerne have din tilmelding senest den 16. februar 2020 – men du er velkommen også hvis tilmeldingen lige er smuttet. Efter årsmødet er der kl. 14.00 generalforsamling, herunder valg til bestyrelse og suppleanter.

Denne tekst blev senest opdateret den 14/04/2020