Konference: Unge og rusmidler

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Torsdag d. 24. oktober kl. 13.00 – 16.30 afholdes konferencen Unge og rusmidler for lærere i udskolingen og på ungdomsuddannelser samt vejledere, mentorer, rådgivere og andre professionelle, som arbejder med unge.

Stoffer er en del af mange unges hverdag og er udbredt i de unges festkultur. Det er let at få adgang til stoffer, og udvalget bliver hele tiden udvidet. Ifølge en forskningsrapport fra Center for Rusmiddelforskning (2012) har mellem 25-30.000 unge (15-24 år) et interventionsskrævende forbrug af stoffer. Disse unge er udfordret, ofte af komplekse problemstillinger, og når vi som professionelle lærere, pædagoger, vejledere og socialrådgivere møder dem, har vi en særlig chance og mulighed for at hjælpe. Det er en svær opgave! Den kræver en særlig tilgang til de unge, viden om unge, risikoadfærd og rusmidler generelt samt et stort kendskab til handlemuligheder.

Sted

Københavns Tekniske Skole
Julius Thomsens Gade 5
Frederiksberg C

Pris: 200 kr. inkl. forplejning. Program og tilmelding via www.tabu.dk.

Denne tekst blev senest opdateret den 24/03/2015