Selvhjælpsseminar, Efterladte efter selvmord, Fredericia

Selvhjælpseminar er udsolgt, da det er erstatning for seminaret i marts måned der blev udsat pga. COVID19.

I weekenden d. 14. – 15. november afholder Landsforeningen for efterladte efter selvmord selvhjælpsseminar på Hotel Trinity ved Fredericia.

Selvhjælpsseminaret er et tilbud til efterladte, som ønsker hjælp og støtte efter et tab ved selvmord, uanset hvornår tabet er sket og uanset, om man tidligere har fået hjælp. Seminaret er en workshop, hvor deltagerne får mulighed for hjælp til selvhjælp. Der vil være oplæg til forståelse af, hvordan dels chokerende oplevelser og dels sorg og tab sætter spor i såvel krop og nervesystem, som i sjæl og sind, og hvordan selvmordet påvirker ikke blot den enkelte, men hele det omliggende system, familie og andre sammenhænge.

Hovedunderviser er socialrådgiver og psykoterapeut Karin Westh, som blandt andet har lang erfaring i at arbejde med efterladte. Seminaret ledes af Hanne Svensmark, som er præst og psykoterapeut.

Se yderligere informationer og hele programmet her.

Tilmelding pr. mail til info@efterladte.dk senest 9. februar 2020. Vi skal bruge navn, mail, postadresse og telefonnummer. Deltagerprisen er 900,- for medlemmer og 1300,- for ikke-medlemmer. Transport og drikkevarer er for egen regning.

Denne tekst blev senest opdateret den 19/06/2020