Seminar for unge efterladte

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

I dagene d. 31. marts til d. 2. april fra fredag kl. 18.00 til søndag kl. 15.00 afholder Landsforeningen for efterladte efter selvmord Seminar for unge efterladte i sommerhus på Djursland.

Weekenden er for unge efterladte i alderen 16 – ca. 26 år, hvor man kan møde andre efterladte og dele erfaringer om, hvad det betyder at miste ved selvmord.

Weekenden finder sted i et sommerhus – formentlig på Djursland. Vi bestræber os på, at det bliver nemt at komme dertil med offentlige transportmidler fra hele landet. Ellers er vi behjælpelige med at finde en løsning.

Der er plads til 6-8 deltagere. Kurset koster 300,- kr. for medlemmer og 600,- kr. for ikke medlemmer. Deltagergebyret dækker ophold og forplejning, mens transport er for egen regning. Under weekenden må der ikke indtages alkohol.

Tilmelding og evt. spørgsmål vedr. ungeseminar sker til Ellen Bæk på info@efterladte.dk eller tlf. 24 23 44 75. Frist for tilmelding er den 1. marts 2017.

Denne tekst blev senest opdateret den 12/04/2017