Faktahæfte om SAYLE

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Center for Selvmordsforskning står bag udgivelsen af en række faktahæfter om fakta og forskning vedrørende selvmordsadfærd. Der er netop udkommet et nyt faktahæfte SAYLE Saving Young Lives Everywhere – et screeningsredskab, af Vagn Mørch Sørense, Børge Jensen og Bo Andersen Ejdesgaard

Faktahæftet henvender sig til alle, som vil vide noget uddybende om SAYLE: den unge, som har svaret på SAYLE-spørgeskemaet, forældre, lærere og andre fagpersoner, der med fokus på unges trivsel søger konkret viden om metoden.

Faktaserien henvender sig til alle, der enten i deres uddannelsesforløb eller i forbindelse med deres arbejde kommer i kontakt med selvmordstruede mennesker. Målet med serien er således at formidle forskningsbaseret viden på en sådan måde, at alle med interesse for emnerne kan få udbytte af læsningen.

Faktahæftet kan downloades gratis her.

Endvidere kan Faktahæfterne bestilles ved hjælp af bestillingesformularen, pr. e-mail info@cfsmail.dk eller på tlf. 66 13 88 11. Prisen er 25,- kr. ekskl. forsendelse og ekspeditionsgebyr på 25,- kr.

Denne tekst blev senest opdateret den 17/05/2010