LMS – Åben personlig rådgivning

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade – LMS tilbyder åben personlig rådgivning i

  • København, Dronningens Tværgade 46, st – Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 16.00 – 19.00
  • Århus, Sankt Anna Gade 38-40, Bygn. C – Mandag og torsdag kl. 17.00 – 20.00
  • Odense, PIO-PsykInfo, Klaregade 34-36 – Torsdag kl. 14.00 – 18.00

Har du en spiseforstyrrelse? Skader du dig selv? Er du pårørende? Så er LMS’ nye åbne anonyme og personlige rådgivning måske det rigtige for dig. Kort fortalt tilbyder den åbne anonyme og personlige rådgivning:

  • Personlig uforpligtende samtale med en af vores frivillige rådgivere, hvoraf mange selv tidligere har haft en spiseforstyrrelse eller har været pårørende
  • Samtale med vores psykolog, psykoterapeut eller socialrådgiver, der har mange års erfaringer med spiseforstyrrelser. Det er dog på nuværende tidspunkt kun i København, at vi har tilknyttet fagpersoner.

Den åbne rådgivning er anonym, og alle rådgivere har tavshedspligt. Rådgivningen er desuden gratis og åben for alle, der har brug for at tale om spiseforstyrrelserne anoreksi, bulimi, overspisning og ortoreksi eller om selvskade. Tidsbestilling er ikke nødvendig ved samtaler med frivillige rådgivere, men kan være nødvendigt ved samtaler med psykolog, psykoterapeut eller socialrådgiver – hvis du ikke har tid til at vente i vores hyggelige lokaler. Vi giver os tid til at snakke om din situation og om, hvordan du bedst kan komme videre.

Læs mere på www.spiseforstyrrelser.dk

Denne tekst blev senest opdateret den 14/01/2010