Ny rådgivning om spiseforstyrrelser og selvskade

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Skader du dig selv? Er du pårørende? Eller har du bare et ønske om at vide mere og få råd og vejledning om spiseforstyrrelser eller selvskade? Så er LMS’ nye åbne anonyme og personlige rådgivning måske det rigtige for dig.

Et mangeårigt behov kan nu imødekommes. Et tilbud om en anonym personlig rådgivning, hvor man ligesom i vores telefon- og mailrådgivning kan komme i kontakt med en frivillig rådgiver, der kan lytte, forstå og vejlede. Nu blot ansigt til ansigt. Og som noget ekstra er der også mulighed for at tale med forskellige fagpersoner.

Kort fortalt tilbyder den åbne anonyme og personlige rådgivning

  • Personlig uforpligtende samtale med en af vores frivillige rådgivere, hvoraf mange selv tidligere har haft en spiseforstyrrelse eller har været pårørende
  • Møde med vores socialrådgiver, der har særlige erfaringer på området
  • Samtale med vores psykolog eller psykoterapeut, der har mange års erfaringer med spiseforstyrrelser

Besøg rådgivningen i vores nye lokaler i Dronningens Tværgade 46 stuen, København K.

Den åbne rådgivning er anonym, og alle rådgivere har tavshedspligt. Rådgivningen er desuden gratis og åben for alle, der har brug for at tale om spiseforstyrrelserne anoreksi, bulimi, overspisning og ortoreksi eller om selvskade. Tidsbestilling er ikke nødvendig ved samtaler med frivillige rådgivere, men kan være nødvendigt ved samtaler med psykolog, psykoterapeut eller socialrådgiver – hvis du ikke har tid til at vente i vores hyggelige lokaler. Vi giver os tid til at snakke om din situation og om, hvordan du bedst kan komme videre.

Læs mere på

Denne tekst blev senest opdateret den 16/02/2009