Udstillingen “Ramt” om selvmord, Funebariet i København

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Udstilling skal være med til at nedbryde tabuerne omkring selvmord.

Udstillingen “Ramt” kan fra den 5. juli 2021 til den 17. september 2021 ses i Funebariet i København. Udstillingen har fokus på både de døde, de overlevende og de efterladte til selvmord og balancerer mellem personlige fortællinger samt konkret viden og fakta om emnet. Udstillingen er skabt af Landsforeningen Liv&Død i samarbejde med Livslinien. Håbet er, at udstillingen kan være med til at nedbryde tabuerne omkring selvmord.

Der er gratis entré i sommerferien (til og med 6. august). Derefter koster det 30 kr. at se udstillingen, som kan besøges alle hverdage kl. 9 – 15. Funebariet har adresse på Nikolaj Plads 27, 1067 København K.


Udstillingen “Ramt” kan fra den 12. maj 2021 til den 1. juni 2021 ses i Dokk1 i Aarhus. Udstillingen har fokus på både de døde, de overlevende og de efterladte til selvmord og balancerer mellem personlige fortællinger samt konkret viden og fakta om emnet. Udstillingen er skabt af Landsforeningen Liv&Død i samarbejde med Livslinien.

Læs mere om udstillingen her.

 

Tema-eftermiddag om selvmord

I forbindelse med udstillingen afholder Landsforeningen Liv&Død i samarbejde med Livslinien en tema-eftermiddag om selvmord i Dokk1. Arrangementet byder på både faglige og personlige oplæg, og du kan bl.a. høre Livslinien og Landsforeningen for efterladte efter selvmord fortælle om deres arbejde, ligesom du kan høre personlige fortællinger fra efterladte, der har mistet til selvmord.

Arrangementet finder sted fredag den 21. maj 2021 kl. 16-18 i Store Sal på Dokk1.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er derfor nødvendig og kan ske på Dokk1’s hjemmeside: https://dokk1.dk/

 

Odense Hovedbibliotek

Udstillingen kan fra den 3. juni 2021 til den 30. juni 2021 ses på Odense Hovedbibliotek.

Det er gratis at se udstillingen, som kan besøges i bibliotekets åbningstid på Østre Stationsvej 15, 5000 Odense.

Denne tekst blev senest opdateret den 20/04/2023