Sang: Et lys i mørket

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Efter at have været vidne til et selvmord skrev Hanne Vinsten sangen “Et lys i mørket”.

Hanne Vinsten fortæller selv om sit nummer:

En ganske almindelig dag på vej til arbejde blev jeg vidne til en tragisk hændelse. En ung mand begik selvmord for øjnene af mig. Det ene øjeblik stod han ved siden af mig og omkring ti andre mennesker. Det andet øjeblik tog han en drastisk og uigenkaldelig beslutning og kastede sig i døden. Jeg bearbejdede hændelsen ved at skrive. Det gav mig et sted at kanalisere alle mine følelser og tanker hen. Det var ud af den proces, sangen kom.

Alt overskuddet fra sangen går til foreningen Livslinien, som gør en stor forebyggende indsats for mennesker med selvmord inde på livet.

Denne tekst blev senest opdateret den 13/06/2023