RAP-nummer som spejler en efterladts følelser

Vær opmærksom på at denne artikel er arkiveret. Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet information.

Hør det stærke og bevægende nummer som M.I.V. har stillet til rådighed, så andre efterladte kan høre det og måske finde genkendelse i følelserne, der er på spil.

Michael fortæller selv sådan om sit nummer:

Kai Norman Andersens sang du gamle måne lærte jeg at kende gennem Anne Linnet, et nummer der er at finde på hendes album pige træd varsomt – Det er et nummer der henvender sig til månen om at månen var det eneste vidne til en ubehagelig oplevelse hun havde som ganske ung. Den ide har jeg taget til mig og lavet min version af hvad månen var vidne til den nat hvor min mor tog sit eget liv.

  • Hør nummeret på YouTube her.
Denne tekst blev senest opdateret den 13/06/2023