Andre organisationer

Depressionsforeningen
En politisk og religiøst uafhængig patientforening, der blev oprettet i 1998 af patienter og pårørende i samarbejde med læger, psykiatere og andre fagfolk. Foreningens formål er bl.a. at støtte depressions- og angstramte og deres pårørende samt bedre forholdene for depressionsramte.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade 
LMS’s overordnede formål er at give støtte, rådgivning og information til personer, der er ramt af en spiseforstyrrelse samt til pårørende og andre interesserede. På hjemmesiden findes info om spiseforstyrrelser, en oversigt over LMS’s aktiviteter og mulige tilbud om hjælp.

Landsforeningen SIND
En interesseorganisation for sindslidende og deres pårørende. SIND’s hjemmeside indeholder bl.a. en oversigt over deres aktiviteter samt info om og adresser på SIND-rådgivninger.

Linien – når sindet gør ondt
Selvejende institution under Social- og indenrigsministeriet. Liniens formål er at yde medmenneskelig støtte til sindslidende og deres pårørende samt mennesker i krise og andre, der måtte have behov for det.

PsykiatriFonden
Privat, humanitær organisation som bl.a. har til formål at informere befolkningen om psykiske lidelser. Hjemmesiden indeholder info om bl.a. Landsindsatsen mod Depression, temaartikler fra bladet PsykiatriInformation og nye bøger fra PsykiatriFondens Forlag.

Denne tekst blev senest opdateret den 17/07/2019