Andre organisationer

Depressionsforeningen
DepressionsForeningen er en ambitiøs landsdækkende forening og et unikt fællesskab for mennesker med depression, bipolar lidelse og deres pårørende – syge som raske. En forening skabt, drevet og baseret på frivillighed.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade 
LMS’s overordnede formål er at give støtte, rådgivning og information til personer, der er ramt af en spiseforstyrrelse samt til pårørende og andre interesserede. På hjemmesiden findes info om spiseforstyrrelser, en oversigt over LMS’s aktiviteter og mulige tilbud om hjælp.

Landsforeningen SIND
En interesseorganisation for sindslidende og deres pårørende. SIND’s hjemmeside indeholder bl.a. en oversigt over deres aktiviteter samt info om og adresser på SIND-rådgivninger.

PsykiatriFonden
Privat, humanitær organisation som bl.a. har til formål at informere befolkningen om psykiske lidelser. Hjemmesiden indeholder info om bl.a. Landsindsatsen mod Depression, temaartikler fra bladet PsykiatriInformation og nye bøger fra PsykiatriFondens Forlag.

Veterancentret
Veterancentret er én indgang på veteranområdet og tilbyder støtte til soldater, veteraner og pårørende. Veterancentret arbejder for en bred anerkendelse af de danske veteraner.

Tuba
TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig. TUBA har afdelinger landet over, hvor vi blandt andet tilbyder individuel terapi og gruppeterapi samt mange aftenarrangementer med undervisning eller socialt indhold. Desuden har TUBA onlinerådgivning og kurser og foredrag til fagpersoner og skoleklasser.

Novavi Ung Revers
Novavi Ung Revers er et gratis tilbud til børn og unge under 25 år, som er vokset op i familier med alkohol- og stofproblemer.

Denne tekst blev senest opdateret den 10/05/2023